Märkmaterial KRAV

Sedan februari 2019 samarbetar Pacsystem med KRAV vad gäller erbjudande av klisteretiketter, tejp och annat märkmaterial.

Pacsystem erbjuder ett stort utbud av märkmaterial för dina KRAV-märkta produkter. För allmänt märkmaterial har KRAV redan betalat klichéerna (stansarna). Om du däremot vill ha unikt märkmaterial med ditt eget företagsnamn och KRAV-märket betalar du själv för klichéerna/stansarna vid första trycktillfället. Observera att produkterna har olika leveranstider. Beställ därför med så god framförhållning som möjligt. Produkter med hög omsättning går generellt snabbare att få levererade.

Märkmaterialet som vi tillhandahåller innehåller inga förbjudna ämnen enligt KRAVs förpackningsregler 2019-2020. Vi har även gjort en kartläggning över vilka SIN-ämnen som märkmaterialet innehåller. Om du önskar deklaration av förpackningsmaterial och SIN-ämnen för de produkter som du beställt så vänligen kontakta oss.

Tänk på att det är du som KRAV-certifierad som ansvarar för att märka produkterna korrekt. KRAVs regler för märkning och marknadsföring finns att läsa på KRAVs hemsida.

Se PDF - 2022-10/krav-best-llningsrutiner-och-sammanst-llning-221026